Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία” I am” fashion ιδρύθηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο εργασιών τη λιανική και χονδρική πώληση γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ. 


Με σχεδόν 25 χρόνια ιστορίας στον χώρο της μόδας  (ως εταιρεία που ασχολείτο με την διακόσμηση ενδυμάτων με σύγχρονες επεξεργασίες) η  “ Ιam”  fashion ξεκίνησε από μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων με όραμα να αλλάξουν τα δεδομένα στο χώρο της ελληνικής μόδας.


Οι συλλογές μας, που σχεδιάζονται και παράγονται  αποκλειστικά στην έδρα μας  στην Ελλάδα, έχουν χαρακτηριστικό ύφος που αντιπροσωπεύει το σύγχρονο style.

 

Διαθέτουμε μια ευρεία επιλογή ενδυμάτων ανάμεσα σε μαγιό, κολάν, μπλούζες,  φορέματα  και φούστες τα οποία είναι σχεδιασμένα  ώστε να αναδεικνύουν ένα ξεχωριστό  και κομψό outfit. 

Δίνοντας  έμφαση  στα ιδιαίτερα σχέδια δημιουργούμε ρούχα που χαρίζουν ένα διαφορετικό στυλ .

Η “Ι am”fashion   σχεδιάζει, κατασκευάζει και διακοσμεί (με χειροποίητες διακοσμήσεις) τα προϊόντα της αποκλειστικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας έτσι την Ελληνική οικονομία.


Ακολουθώντας μια διαρκώς ανοδική πορεία, η εταιρία  “I am” fashion επεκτείνεται συνεχώς μέσα και έξω από τα ελληνικά σύνορα, διευρύνει το δίκτυό της με συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και θέτει όλο και υψηλότερους στόχους στους τομείς της μόδας και του lifestyle. 

Προβλέπει, κατανοεί και καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντάς τους πάντα κάτι νέο.IamFashion.gr
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Εμπορία Υλικών Ενδύσεως
Αμβροσίου 5, 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη
Τηλ./Fax: 2310511142
Email: info@iamfashion.gr
ΑΦΜ: 039299360
ΔΟΥ: Δ' Θεσσαλονίκης